theelbeyi Müdavimi Deneyimli Oyuncu Oyuncu Mesaj 177 19 Aralık 2017 #26 Arkadaş oyun içinde hakaretler ediyor fakat forumda gb satarken çok nazik ben kendisini kınıyorum bu arkadaşın gb satışından hayır gelmez.
Arkadaş oyun içinde hakaretler ediyor fakat forumda gb satarken çok nazik ben kendisini kınıyorum bu arkadaşın gb satışından hayır gelmez.
A aesthetic Müdavimi Deneyimli Oyuncu Oyuncu Mesaj 45 20 Aralık 2017 #28 theelbeyi demiş ki: Arkadaş oyun içinde hakaretler ediyor fakat forumda gb satarken çok nazik ben kendisini kınıyorum bu arkadaşın gb satışından hayır gelmez. Hepsini görmek için tıklayın... kime hakaret etmişim kardeşim? oyun içinden bana pm atar mısın? AESTHETIC benim nickim. Aesthetics diye biri daha var onunla karıstırma
theelbeyi demiş ki: Arkadaş oyun içinde hakaretler ediyor fakat forumda gb satarken çok nazik ben kendisini kınıyorum bu arkadaşın gb satışından hayır gelmez. Hepsini görmek için tıklayın... kime hakaret etmişim kardeşim? oyun içinden bana pm atar mısın? AESTHETIC benim nickim. Aesthetics diye biri daha var onunla karıstırma
A aesthetic Müdavimi Deneyimli Oyuncu Oyuncu Mesaj 45 21 Aralık 2017 #35 +++++++++++++++++++++++++++++
A aesthetic Müdavimi Deneyimli Oyuncu Oyuncu Mesaj 45 22 Aralık 2017 #39 +++++++++++++++++++++++++++++++++